En nagelsalong på Värmdö med många tjänster

Bland de tjänster vi erbjuder ingår bland annat de nedan.

services_icon1

Manikyr

Manikyr är en av de tjänster vi erbjuder. Det är upp till dig som kund att avgöra hur omfattande du vill att denna ska vara. Antingen kan vår manikyr enbart bestå av nagelfilning, formande av dina naglar samt målning av naglarna. Du kan dock även välja till handmassage och andra liknande tjänster om du så önskar.

services_icon1

Pedikyr

Även pedikyr är något som vi erbjuder här på vår salong. En pedikyr är på många sätt och vis fötternas motsvarighet till en manikyr. När du gör en pedikyr här hos oss kommer vi bland annat att förse dina fötter med peeling, nagelvård, fotbad, borttagning av förhårdnader, massage samt lackning om du så önskar.

services_icon1.png

Akrylnaglar

Vill du ha akrylnaglar? Då är också detta något som vi kan förse dig med. Det är bland annat ett utmärkt alternativ för dig som vill ha riktigt långa naglar som ser naturliga ut. Dessa består av en blanding av puder och en särskild vätska, och det tar ungefär två dygn för att de ska härdas fullt ut.

services_icon1

Dekorationer

Hos oss kan du även förse dina naglar med olika typer av dekorationer. Det kan bland annat röra sig om glitter och färger i olika mönster. Vi ger dig unika naglar som du kan känna dig stolt över.