Nagelsalong baserad på Värmdö

Pålitlig nagelsalong på Värmdö 

Både händer och fötter tar ofta mycket stryk, något som även påverkar dina naglar. Behöver de få sig lite omvårdnad? Besök då vår nagelsalong och njut av en manikyr av bästa kvalitet. Vi tar hand om och masserar dina händer, fixar dina naglar och vårdar nagelbanden samt toppar det hela med att ge de en snygg målning om du så önskar. Även peeling och formning är något som vi kan förse dig med om det är något du är intresserad av.

Vill du istället ha en pedikyr? Då är också det något som vi erbjuder. Vi kan ge nytt liv åt dina fötter och få de att se fina och fräscha ut. Det gör så att du till exempel kan visa upp de med stolthet under sommarhalvåret.

Vi värnar om våra kunder

Hos oss står du som kund alltid i centrum, och din önskan är vår lag. Du kan känna dig trygg i det faktum att vi kommer att behandla dina naglar med samma omsorg som om de vore våra egna.

Alla medlemmar i vår personalstyrka har rätt utbildning, mycket erfarenhet och därför också enormt mycket kunskap om nagelvård. Det är just därför vi kan erbjuda dig den utmärkta service som vi kan. Till vår hjälp har vi dessutom den allra modernaste utrustningen. Gör ett besök på vår nagelsalong och se efter för dig själv. Du kommer inte att ångra dig!

Nagelsalong som ligger på Värmdö

Kontakta oss för mer information

Vi älskar att prata med våra kunder, detta oavsett om det är online, på telefon eller om du kommer och besöker vår nagelsalong. Du är alltid välkommen att kontakta eller komma och hälsa på oss under våra öppettider. Om du kontaktar oss utanför våra öppettider via något av våra formulär kan du alltid lita på att vi kommer att återkomma till dig så fort som möjligt!

Boka en tid hos oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify