Nagelsalong som du finner på Värmdö

Vår nagelsalong på Värmdö

Vi på THI THI Nails erbjuder Värmdös bästa hand- och fotvård. Vi är ett team specialister med lång och gedigen erfarenhet av att erbjuda vård för fötter, händer, tår, fingrar och naglar. Vi vet vad som krävs för att kunna leverera en förstklassig behandling som ger dig vackra händer och fötter. Vi anpassar oss alltid efter dina unika önskemål och ser till att resultatet blir precis som det du önskar!

Våra kunder

Hos oss på THI THI Nails är alla typer av kunder välkomna. Vissa kommer med stora och detaljerade planer för hur de vill att deras naglar ska se ut inför ett bröllop, en födelsedagsfest eller någon annan typ av tillställning. Andra kommer istället till oss med spontana önskemål. För oss spelar det dock inte någon roll, vi kan förse dig med förstklassig hjälp oavsett vilket! Vi anpassar oss alltid efter din önskemål men kan självklart även komma med tips och råd om du vill ha det.

Nagelsalong med adress på Värmdö

Kunden i centrum

Hos oss på THI THI Nails står du som kund självklart alltid i fokus! Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda med oss och vår service. Skulle du mot all förmodan inte vara det behöver du bara meddela oss så kommer vi att åtgärda det du inte är nöjd med. Vi ser fram emot att få besök av dig!

Boka en tid hos oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify