Om oss

Vi på Feli & Benso AB erbjuder Värmdös bästa manikyr och pedikyr. Vi är ett team specialister med lång och gedigen erfarenhet av att ta hand om fötter, händer, tår, fingrar och naglar. Vårt team vet vad som krävs för att leverera en unik behandling som passar dina behov och önskemål. För många av våra kunder betyder naglarna allt. Därför möts hos oss av du lyhörd personal som tar dina naglar på allvar för att möta dina behov.

Planerat eller sista minuten

Vi möter kunder av alla åldrar och med olika smak och preferenser på Feli & Benso AB. En del kommer med stora och detaljerade planer för hur naglarna ska se ut inför ett visst tillfälle. Kanske ett bröllop, en födelsedagsfest eller en maskerad. Andra kommer till oss med spontana önskemål, där man kanske blivit inbjuden till en fest eller fått en dejt samma dag och därför vill fixa sina naglar i sista minuten.
Dina önskemål avgör vilken typ av behandling som blir aktuell. Givetvis står vi på Värmdö nagelsalong till tjänst med råd och inspiration kring de senaste trenderna.

Kunden i centrum

Som kund är du vår högsta prioritet hos oss på Feli & Benso AB. Vi strävar alltid efter hundra procent nöjdhet bland våra kunder. Tveka inte att höra av dig om du önskemål kring någon särskild behandling. Vi är flexibla och gör allt för att du ska få de vackraste och friskaste naglarna i stan.