Nagelsalong med både manikyr och pedikyr

Händerna används hela dagen, alla dagar. Och de tar ibland stryk. Speciellt med de stora väderomväxlingar mellan torrt och fuktigt som vi har i norden blir det lätt sprickor och eksem på huden. Väder och hårt arbete påverkar i längden även dina naglar. Kom därför in till vår nagelsalong och avnjut en manikyr av bästa kvalitet. Vi tar hand om och masserar dina händer. Vi sköter om naglar och vårdar nagelbanden och toppar med en snygg målning. I manikyren ingår såklart även peeling och formning. Eller är det kanske pedikyr som snarast står överst på din önskelista? Vi ger nytt liv åt trötta fötter och ser till att både du och fötterna får en bekväm erfarenhet i vår nagelsalong. Visa upp snygga och välvårdade fötter med stolthet under sommarhalvåret.

Proffesionellt bemötande på vår nagelsalong i Värmdö

Hos oss står du som kund i centrum för behandlingen och din önskan är vår lag. Vi har full förståelse för att naglarna är en stor del av din unika personlighet. Därför ser vårt team av specialister till att hjälpa dig hitta rätt i det du söker. Alla som arbetar hos oss har bred kunskap, utbildning och erfarenhet kring nagelvård för att erbjuda dig den bästa servicen. Här förverkligar vi drömmar genom att förvandla dina önskemål till verklighet. Vi vet hur viktiga naglarna är för en person och har därför förvärvat den mest kompetenta personalen och modern utrustningen.

Kontakta oss för information och tips

Vi älskar att prata med online eller på telefon för att boka tid. Eller besök oss i vår nagelsalong i Värmdö. Vi delar gladeligen med oss av goda råd, tips och annan konsultation kring hur du vårdar dina naglar bäst och får långvariga resultat i din nagelskötsel. Du är varmt välkommen till oss och våra nagelspecialister!